Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets sång

Vinden för vågorna
stillsamt in mot land
snäckskalen vid viken
spelar havets sång
vattnets blå nyanser
susar som en kör
och tonerna formas
likt årstiders gång

Grässtråna de vajar
i takt med musiken
en kärleksmelodi
från vågornas brus
stilla glider måsarna
runt sjöjungfruns blick
vackert hon dansar
i vattenorgelns ljus

Sprattel mot ytan
en glänsande fena
ett bubblande läte
musik av naturligt slag
tumlaren och delfinen
goda kompositörer
naturens vackra toner
väcker stort behag

Vågorna mot bryggan
behaglig upplevelse
sommarbruna fötter
i klarblått vatten
böljorna som kluckar
ljud som aldrig tystnar
en sång från havet
på dagen och natten




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 680 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-01 00:21



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker text till en underbar bild
2013-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar text till en ljuvlig bild...
2013-09-03

  Siggesdotter
Ja havets sång har sin egen sång
med toner som väcker minnen
och tankar om hur allting började
en gång...
2013-09-02

  agneta pichler
oh,,

jag vill till havet nu
2013-09-01

  Carina Bendix
Åh, vad fint, jag kan se sjöjungfrurna framför mig..;)
2013-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med havets
våg och brus
i livet i klivet
blir dag som
natt ljus när man
hör dess sus.
Fint väl skrivet!
2013-09-01

    ej medlem längre
Vacker musik från havet som du förmedlar med ditt fina skriftspråk
2013-09-01

  Angel of love
Ljuvlig, man vaggas in mot natten.
2013-09-01

  aol
underbart vackert skaldat vännen,
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO