Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är döden

Döden är så ensam
Du kan knappt förstå
Att när döden kommer
Ska du tänka just som så
Att ingen är så ensam
Som döden alltid är
Håll ut, min vän
Snart är vi åter två

Döden är så ensam
Du kan knappt förstå
Att när döden kommer
Ska du tänka just som så
Att ingen är så ensam
Som döden alltid är
Håll ut, min vän
Snart är vi åter två
Ty det är just döden
Som jag håller kär




Fri vers av Inkognito93
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-01 04:31



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKERT
OM KÄRLEK
EFTER DÖDEN .


APPLÅD.
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93