Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden rusar allt för fort


När tid ifrån oss rusar
en avbruten kyss som
fick lämna oss nyss.

Minuter timmar dagar
hinner inte längre oss
behaga

En fylld agenda föder
stress livets välkända
sjukdoms manifest

När du vill stoppa uret
slippa svara i luren

När jorden nu snurrar
allt för fort och du nu
undrar vad fick jag gjort

När det ut tänkta livet
vill se mera de du bara
presterar.

Med kärleks fulla speglingar
på våra liv där lugn o ro vi
nu vill smaka och där moder
jord nu ber om att få oss
tillbaka... Rozsi.kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 377 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-01 10:39



Bookmark and Share


  Johan Karlsson
Jag gillar rimmen!
"sjukdoms manifest"
<-- medveten särskrivning?
"När du vill stoppa uret
slippa svara i luren" <-- najs
2013-09-04

  M M Mannheim VIP
Verkligen en bra dikt om tiden som bara rusar fram. Vem uppfann tiden? Och här ännu högre upp på åldersstegen tycker jag tiden går ännu snabbare!
2013-09-03

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra skapat!
2013-09-02

    ej medlem längre
Du förmedlar känslor och tankar så fint och klokt.
2013-09-01

  agneta pichler
underbart Rozsi

det är nog det bästa
du skrivit..

helt klockrent..

och så sant...

2013-09-01

    ej medlem längre
sant och fint skrivet av dig..
2013-09-01

    ej medlem längre
Så ser våra liv ofta ut.
Men min kropp o knopp o själ sa NEJ!!-
nu får det va slut!
Då hade lågan släckts så brann jag ut.
Vackra slutrader!! Roszi
Tack!
2013-09-01

    ej medlem längre
tänkvärt... och mycket bra!
2013-09-01

  Maj-Lis VIP
Vackert...man hinner inte med...det har ju nyss varit höst
2013-09-01

  Tabac VIP
Fin text, oerhört viktigt av stannar upp och reflekterar över våra liv emellanåt, oerhört viktigt.
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs