Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Willard Leroy Metcalf, September Morning Plainfield New Hampshire 1911. Fall in love again...Falling in love in fall...yes..:)


I'm in Love, again...!

 

Now I just have to tell..!

I am in love

again

Met him just recently

yes today

actually

 

This boy's name it is

September, but I just call him Seppie..!

 

Oh how soft and calming

his arms around me

in his wind

caressing my skin,

it is vitalizing..!

 

His sun shines bright right into my eyes

so warming,

what a gentle man..!

And in the air he let this small leaves falling

flying, yellow from the birch they're leaving

just as butterflies they seem to me

laying then down in grass still so green..!

 

And no rain or thunder at all so far

White clouds are passing over his mind

heading north rather quickly

 

His sun is shining, his wind is embracing

He looks rather kind to me...!

 

Now I can feel the excitement

in waiting what more

he will show,

letting me experience,

before his sister October arrive

You know, the autumn bride

in such colorful dresses, we have met her before

 

So that's all from me now

I must go out once again

and have some more chatting

to this new love, Seppie, my friend

 

 

*

*

 

 

 

Se också så gärna..:

min text om upplevelsen av farvälet från månaden som oss lämnade igår.. :)
(klicka bara på titeln så öppnas dikten)

My poem about the month that left us yesterday.. can be read here..:) :

Crescendo

 

 

 
Later Afternoon - September,
By Daniel Garber 1915

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 571 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-01 15:41



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ser jag skrev min kommentar 1 september, och nu är det 1 november. Tiden går - mot vår!
2013-11-01

  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2013-09-02

  Palett
En underbar lovsång !
2013-09-01

  Annie b'larsson VIP
"Minns i november den ljuva september".

Tycker mycket om denna din styrka att se de fina o positiva i allt. Det är gott o det smittar av sig.
2013-09-01

    ej medlem längre
:) beautiful september poem. thank you! :D
2013-09-01

    ej medlem längre
September,
month of
virgin love

Tack för fin läsning :)
2013-09-01

    ej medlem längre
Helt underbar är din text!


2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)