Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rop efter kärlek


Alla ropar vi efter kärlek
Men vem vågar ge o vara
ärlig

Känslor ligger nakna i undran
om vem som vill komma in o
vår kärlek plundra

När jag dansar i nattens ensamma
skugga.

Där min längtans röst inte
längre finner tröst.

När blickar söker o i bland
försöker att nå fram.

Jag ligger naken i min bädd
utan att bli sedd.

Ropen efter kärlek i renhet
o närhet där inte våra nakna
känslor vill ha det besvärligt.

Kyss mig våga ta mig i famn
jag lovar jag tar oss i hamn..

Rozsi.Kovacs.




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 365 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-04 20:14



Bookmark and Share


  agneta pichler
fin vacker beskrivning
av hur hårt livet kan vara

för vi är sådana
att vi måste skydda oss
för att inte bli svikna

och då förlorar vi kanske
något på vägen

den stora stora
kärleken
2013-09-17

    Dan Myrbeck
Fin!
2013-09-05

  Lars Hedlin
Mycket väl skapat!
2013-09-05

    ej medlem längre
jättefint skriver du och den du menar kan känna sig trygg i din famn..
2013-09-05

    ej medlem längre
Härlig!Smakar sött!
Het längtan som ropar av frustration!
Famnen finns, o kyssarna väntar på dig, jag lovar!
Tack!
2013-09-04

    ej medlem längre
Guldpoesi!
2013-09-04

  Maj-Lis VIP
Vackert och sant
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs