Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes Hemlighet

Så slår Hon
sina vingar kring mig
återigen

Efter att Hon visat mig
kvinnlighetens
centrum
vari vi trängs
vi Barn
och vi Män
vari vi lär oss
att samsas
att skrika
att gråta
slåss
och förlåta

Hon lär oss Hemligheten

Och så väljer vi
ifall vi vill lyssna
vissa spirar
när andra vissnar
vissa firar
när andra tystnar
vissa får
när andra tar

Hennes Hemlighet
står fortfarande
kvar.




Fri vers (Fri form) av ~UrTjur~
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-05 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~