Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ändå hösten ville tveka


Om ändå hösten

ville tveka och låta

sommarn dröja kvar




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-06 15:53



Bookmark and Share


  erkki
Bravo! Du har blivit bönhörd. Så här i slutet av oktober vet vi ju hur fin september blev.
2013-10-31

  Gunnel Eriksson VIP
Ännu dröjer den åtminstone här
på östra sidan. Bra haiku!
2013-09-16

  Blåbäret
sommaren är likt en enda helg på året...över alldeles för fort
och drar plötsligt utan tvekan iväg och lämnar oss
åt vårt öde att härda ut
2013-09-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kompis sträck
bara ut handen
och stoppa den,
vi ska väl kunna
lita på Dig... OK!
Att Du ordnar det
bästa vädret för
oss förstås! Tack!
2013-09-06

    tramp
härligt ! det verkar som om du blir dikthörd otroligt vacker sensommar dag i dag !
2013-09-06

  aol
ler ja så sant vännen,
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick