Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varsamt

långsamheten

att låta den få utrymme medan tankarna samlas

 

hur allting började

en dag när september föddes

 

där fingrarna sammanflätade

sökte öppningar

 

© Birgitta Wäppling, 6 september 2013

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-26 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP