Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till slut kom du i mål

*

ljuset trängde fram
i detta vakuum av liv
där hon brann likt en fackla
i ett begravningståg

*

intensiv och full av liv
lös hon upp den krokiga väg
som på ett ögonblick
förkolnades till aska

*




Fri vers av Fredric
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-03-07 19:49



Bookmark and Share


  Lena Larsarp
Mycket spännande. Jag sugs in i texten och försöker se scenariot. En dikt jag vill läsa igen. Den rymmer mycket.
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric