Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvinning

En gammal ölburk åker in

Den krossas,
Ett härligt ljud uppstår

Ibland önskar jag att man kunde göra så med människor
Inte krossa dom, men göra de gamla ölburkarna till någont nytt

Till nya burkar,
Till nya människor




Fri vers av Tekla F.
Läst 134 gånger
Publicerad 2013-09-08 12:54



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Den var ganska kul. Revolutionär utan slagord.
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.