Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inälvsmaskar

*

stanken värker i min stympade kropp
när råttorna gnager i mina tankar
i denna kloak som vi kallar för framtid
lever jag som levande död

*

brinnande napalm längs min knäckta ryggrad
ger känslan av exsistens och närvaro
i en ryggradslös framtids trolighet
lyser din falskhet i helvetes glöd

*

dina hungriga inälvsmaskar kravlar över mig
äter mig från inuti och utanpå
mina tankar,  min själ, min kropp

mitt liv

*




Fri vers av Fredric
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-07 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric