Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kom alltid tillbaks

i blodiga ögons synfält
var det alltid krig

jag kröp i din lera 
njöt av din taggtråd
 krossad knäskål
för kärleks hat

föll och föll
tills marken fångade mig
i lyckliga melodiers kras

ett steg närmre dig
min döda vän

i krig är allt tillåtet
och du kom alltid tillbaks


i mina mardrömmar
när jag inte kan sova




Fri vers av Fredric
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-03-07 20:58



Bookmark and Share


  yoyyo
WOW. denna
var helt klart en 5a
verkligen
"föll och föll
tills marken fångade mig"
bra och slutet
du får till det varje gång
"i mina mardrömmar
när jag inte kan sova"
perfekt
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric