Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var från början tänkt att bli Stol # 5, och nog funkar den gott som GUNGSTOL, ännu bättre än bro (bara det att min bro-serie bär ett mer subjektsnära tilltal än stol-serien)


Gunga Din Stol Tillbaka (Sjätte Bron)






Gunga mig här

och gunga mig där

Gunga mig emellan

och gunga mig tillbaka



Gunga dig gammal

och gunga dig ung

Gunga dig lagom

och gunga dig tillbaka



Gunga oss närmre

och gunga oss bort

Gunga oss omkring

och gunga oss tillbaka



Gunga mig aldrig

och gunga mig jämt

Gunga mig igen

och gunga mig tillbaka



Gunga dig argare

och gunga dig glad

Gunga dig gråtande

och gunga dig tillbaka



Gunga oss inåt

och gunga oss ut

Gunga oss växlande

och gunga oss tillbaka



Gunga i vårregn

och gunga i snö

Gunga i höstsol

och gunga tillbaka



Gunga dig lättare

och gunga mig tung

Gunga din tunga

och gunga oss tillbaka



Gunga mig bakom

och gunga dig fram

Gunga oss baklänges

alltid tillbaka



Gunga dig snurrig

och gunga mig rakt

Gunga oss djupare

och gunga dig tillbaka



Gunga oss sjungande

och gunga mig tyst

Gunga dig till stjärnorna

och gunga mig tillbaka



Gunga oss hånglande

och gunga dig kysst

Gunga mig ända in

och gunga dig tillbaka



Gunga mig gammal

och gunga dig ung

Gunga mig lugn

och gunga oss tillbaka

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-09 21:27



Bookmark and Share


    prima donna
Snyggt! Fin rytmik, ett härligt "gung". När jag var liten tyckte jag att det var litet hissnande att gunga gungstol, man visste liksom inte om den skulle tippa helt, nu står här en röd liten gungstol som jag bara har till låns.
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP