Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det regnar idag... för första gången denna september här hos mig..:)


Rain in September

 Animated wallpaper, screensaver 240x320 for cellphone

 

Watching the Rain

in September

washing the plain

by the shore

of my sea in sight

 

Watching the Mist

in the treetops

wearing still green

beyond the grey

of the sky of this day

 

Waiting for Sun

through my windows

warming the face

in the front

of the head of this maid

 *

 

 

 animated gif of rain- rain on leaves

 

 Eva mca 2011-09-05

 

Musik direktlänkar..

Eurythmics - Here Comes the Rain Again (live)

"I'll Do My Crying in the Rain" ? by Peter & ...

Carole King and James Taylor - I'll Do My Cryin In The Rain

The Beatles - Rain - Video Dailymotion

The Beatles- Fixing A Hole (Best Sound Quality!)

George Harrison Playing Here Comes The Sun - YouTube
(With Elton John, Ringo Starr, Phil Collins and some more..:) )

Denna är fin..kul... tecknad film med solen..:) :
Here comes the sun - Beatles - YouTube
and....
save it for a Sunny day..:
The Beatles - Good Day Sunshine (Animation and Lyrics!) - YouTube

 

 

 

 

 

 



Ursprungligen publicerad här 2011. Där läser jag den högt med..:)
Klicka bara på titeln så öppnas dikten..(en del av musiklänkarna där funkar ej längre, såg jag borttagna, men har letat upp nya med samma låt som jag lagt ovan, i denna text):

 Wet

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 715 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-10 08:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2013-09-10

  Elwania
jag föll för denna så jag bokmärke din skapelse
2013-09-10

  walborg
Tjusigt - det blev riktigt vått på tangentbordet
2013-09-10

    ej medlem längre
Åh så vacker!!
Och bilden sen, underbart regn!
Länkningen ,toppen!
Musiken super!
Tack!:-)
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)