Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att kunna gå vidare i våra liv ...

... och lämna bakom oss
svåra känslor
som har med sorg i olika former att göra
eller andra upplevelser
vilka väcker starka
mindre goda känslor till liv
som sätter spår 
och blir till referenser 
även inför vår framtid ...

... så behöver vi
relevant bekräftelse få
för att att det vi upplevt
och eller drabbats av på annat sätt
verkligen har inträffat 
och att vi får lov att känna
det som vi har så svårt
att utan bekräftelse
bakom oss lämna ...

Ty så länge 
vi inte känner 
att vi får lov att känna
de känslor vi upplever inom oss
och vi utsätts för människor
som försöker förminska
det vi upplever att vi fått erfara
genom att 
allt det som gör ont bortförklara ...

... så är det oftast ogörligt
att gå vidare i sitt liv
och kunna få nya perspektiv
som inte är färgade av
det som varit 
men som ej längre är
någonting annat än
det som ligger till grund för
de dåliga känslor som vi
fortsatt genom våra liv bär ...

 




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-11 12:29



Bookmark and Share


  Gudinnan VIP
ja bilden är talande och texten så sann.bra.
2013-09-12

  peter markurth
bra, bilden var mkt talande...
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP