Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det första

-

Klockan är fem

på väg

Dom är på väg

fick ett SMS

 

Han hade ringt

jag var inte där

 

Hur ska det gå?

Vem ska komma?

 

Jag är ängslig och glad

om vartannat

 

Ska det gå bra?

 

Vem ska komma?

 

En underbar septemberdag i dag

den 14 september 2014

 

Född i ett annat århundrade

än jag, vad ska hända?

 

Måtte dom vara snälla, skickliga

och tålmodiga

 

Barnmorskorna

 

En farmor in spe

väntar med darrande hjärta




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-14 17:22



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Men ååååh...
Vilken glödje :)
All lycka till er <3
2013-09-15

  Lars Hedlin
Mycket bra och livgivande GRATTIS! ;)
2013-09-15

    ej medlem längre
å så kul
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter