Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bussfönster och kapilärer?


Ut i varje kapilär

Precis som artärerna och kapilärerna i kroppen
så bildas ett nät av vatten
Vattret forsar ut i minsta lilla kapilär
Man skulle kunna säg att bussfönstret är en enda stor kropp
Ibland ser man en ensam liten droppe stå still
Den får inte tillräckligt med stöd från de andra dropparna
Helt ensam
Men sedan kommer en vän
Poschar på droppen så den kan åka vidare och blida nya kapilärer
Nu forsar det
Trots att vattnet är genomskillnigt ser man inte ut
Men det gör inget
För jag vet att det är Almö camping ligger precis utanför
Och den är dessutom stängd




Övriga genrer av osynlig
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-03-08 10:20



Bookmark and Share


  Daemon
Jag är en bandiljär, seprofilär, hantilär och barandär!
Och så svamlar jag lite också! ;)
Fin liknelse om vattendroppar på glas och kapilärer :-)
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig