Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stol # 6, baserad på icke-rim


Målad på Stilla Ben





Helt stilla står hon på fyra ben

som grunden i ett stilleben


Betraktar gör hon kamrer'n så kär

som gått och blivit en konstnär


Kontoret har stängt, men nu kommer fram

tomma pärmar och tejp samsas snyggt med hans dam


Dokumentmässigt bär hon sin vita min

i kontrast emot höstkväll, en fin vitamin


Mitt på sitsen han sätter en hålslagare

för att borthålla andra bedragare


Dock på ryggen hon lagt sig med lyfta ben vågrätt

Får han upp sin pensel blir det ändå inte rät


Nu så väntar hon bara på en riktig målare

med kavajen på svaj som kan sjunga Volare!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 388 gånger
Publicerad 2013-09-16 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP