Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyende ord

 

 

Farten gör att mitt inre lättar.

Orden flödar fram genom mina tankar

som en ständig ström

av levande materia.

Den fyller hela mej

och letar sej in i minsta vrå.

 

Men de hittar inget utlopp

där de rusar fram i tankebanorna.

Så likt flyende fåglar

försvinner de i fjärran.

 

När jag till slut får chansen

att stanna upp och fundera lite,

finner jag att orden fortfarande

lurar kvar någonstans i dimman.

Det gäller bara att andas

och vänta...

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-09-19 20:33



Bookmark and Share


  ULJO
Mästerligt
2013-09-28

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-09-24

  anits VIP
Ja, ibland måste man ha tålamod
för att hitta orden
2013-09-23

  Eva Helene VIP
Ja, det gäller att tålmodigt invänta orden. Här fick de ingen chans att slingra sig . . . Fint ordat!
2013-09-23

  Linda CH VIP
Skön text om våndan att fånga orden på pränt. Applåder!
2013-09-23

  mare VIP
Känner igen
bra formulerad
2013-09-23

  Anya VIP
En kurragömmalek med tankar och ord. fint beskriver här.
2013-09-22

  Lynx63 VIP
Att spara :)
2013-09-20

  Ljusletaren
Vem känner inte igen sig här ;.)
Bra ordat/kram
2013-09-20

  Nina.H
Som en poets bekännelse.,
hur orden tar sig fram...
underbart beskrivet!
2013-09-20

  Lars Hedlin
Känsla förmedlat mycket bra!
2013-09-20

  Marianne Räf
Ja ord får man leta
efter, ibland. De kan
vara såsom bortblåsta..
2013-09-20

    ej medlem längre

Ord ..
kan flöda ena stunden
för att den
andra vara helt borta
2013-09-20

    ej medlem längre
Ja, man måste vänta tills orden formar sig därinne.
2013-09-20

    ej medlem längre
Ja, vi måste hitta orden å kunna andas!
2013-09-20

    ej medlem längre
Orden flyger och landar lätt hos oss..fint du formulerar, skulpterar.
2013-09-19

  Palett
Så bra du formulerar tankeflödet i vår hjärna !
2013-09-19

    Birgersdotter VIP
fint
2013-09-19

    ej medlem längre
Fint om ordfångandet.
2013-09-19

  Olof Lagerhorn VIP
Svindlande vacker tankebana som verkar landa och vila en stund, i daggvåt morgondimma.
2013-09-19

  Rise Little One
Så fint avslut

"Det gäller bara att andas

och vänta..."
2013-09-19

  träsnidaren
Igenkännande tanke och känsla.

Vackert formulerat.

Andas och vänta.
2013-09-19

  Sanna i badet VIP
Ibland måste man stanna för att hinna ikapp sig själv och lyssna till.

Bra beskrivet!
2013-09-19

    ej medlem längre
Ibland lever orden sitt eget liv och kommer och går som dom vill...men dom finns där och landar till slut. Så fint du beskriver det här.
2013-09-19

  Rozsi.kovacs

jo då orden finns kan försvinna ibland men de kommer tillbaka bra skriftat
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP