Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag låter hjärtat få vila


När kärlekar kommer o kärlekar
går När vårt hjärta stimuleras
o glöder o kärleken bara vårt
hjärta föder

Varsamt o ömt jag vilar i din
kärlek med en tro om att alltid
få vara i din närhet

Plötsligt ditt hjärta kapitulerar
och min närvaro du inte längre
vill ha mera

Kärlekar kommer kärlekar går
tänk om jag ändå någon gång
kunde förstå

Varför ska hjärtat få slita o
dra dessa kärlekar fram o
tillbaks

Jag låter nu hjärtat få vila
som inte längre orkar tvivla

på om kärleken någonsin fanns
Varför når den då aldrig fram..

Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 377 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-17 12:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja ibland måste hjärtat vila ....
2013-09-20

  agneta pichler
vackert förmedlat Rozsi


Med så många hjärtan i brand
så gör brandkåren lite
för bra jobb
att dem släcker alla ;)




2013-09-17

    ej medlem längre
Så fint så.
2013-09-17

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på min
text "Olycklig kärlek".

BRA!
2013-09-17

    ej medlem längre
Underskönt vemod i dina vackra ord.
2013-09-17

  SatansSon VIP
riktigt rimmigt och kul.
2013-09-17

  Maj-Lis VIP
Vackert och lite sogligt
2013-09-17

  Rise Little One
Det räcker att man tror på kärlek då kommer den tillbaka när man är minst anad..
2013-09-17

  Palett
Sorgsna tankar i din fina text !
2013-09-17

    ej medlem längre

Vackert Roszi ...
2013-09-17

    ej medlem längre
Vila o du kommer åter igen, min vän
Kram
Z
2013-09-17

    ej medlem längre
vemodsvackert skriftat!
2013-09-17

  Lars Hedlin
En mycket fin text med lite vemodskänsla!
2013-09-17

    ej medlem längre
så vemodigt men ändå vackert skrivet om än med inslag av hopplöshet..
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs