Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks krank


När kärlekens kapital minskar
O hjärtats hunger inte går att
mätta

När våra nakna känslor skriker
i natten, river hål i våran trån-
sjuka själ

Kärlekens röda sorg o plåga
känner ändå lust av att nu
våga

Full av lidelse jag nu brinner
o tar mig över isolerade
känslors hinder

Full av rodnande behag ber
jag dig ändå att inte göra mig
svag

Utan lyft mig till höjder där
vi tillsammans kan finna
kärlekens fröjder...

Rozsi.kovacs






Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 327 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-09-19 20:09



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Längtan, hetta och passion i dina vackra ord!
2013-09-24

    ej medlem längre
Du skriver många vackra texter och den här är nog en av de bästa du skrivit - tycker jag..
2013-09-22

  agneta pichler
exakt så Rozsi - fulländat ;)
2013-09-21

    ej medlem längre
Den här gör mig knäsvag påminner mig om vad många längtar efter...Briljant, charmant och bravissimo!
2013-09-21

  den nakna poeten
Rozsi jag vet inte hur du hittar dina ord
som smälter som honung i mina öron och
rinner ner som balsam över min själ du
utrycker dej så vacker och starkt att det
känns som du har spått minna känslor
det är min upplevelse av denna rad det
finns bara en av dej och de får jag turen
att dela och läsa tack Rozsi mycket bra
och vackert skrivet
2013-09-21

  Lars Hedlin
Mästerligt skriven..APPLÅD!
2013-09-20

    ej medlem längre
Härlig o het!
Förväntansfull!
Och vääldigt vacker!
Tack!
2013-09-20

    ej medlem längre

Gripande vacker Roszi ..
2013-09-20

    ej medlem längre
Kärlekskrank
2013-09-19

  träsnidaren
Förträfflig formulerat, vackert och känslosamt.

Blev mycket tagen av tredje stycket.
2013-09-19

  Rise Little One
Innerligt fin kärleks krank...
2013-09-19

    ej medlem längre
En känslig och mycket gripande text.
2013-09-19

  Maj-Lis VIP
Så fint...så kan det kännas
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs