Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: http://www.annaskonst.com/fargkartor


Färger


Jag målar en bild
med färger ur det förflutna
kan du minnas
samma färger som jag?

I mitt minne är dina
svarta ögon
himmelsblå
och din bistra mun
ler




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-09-20 14:05



Bookmark and Share


    maija tuori

Dramaattinen...
2013-10-12

  Mattias Alveteg (Lavtege)
en dikt med känslosprängkraft. Avslutningen gör att jag kan läsa in så vitt skilda känslor som öm kärleksfullhet och bitter hånfullhet beroende på vilken bakgrundshistoria mitt inre målar upp. Spännande
2013-09-20

  Ninananonia VIP
Underbart fin
2013-09-20

  KYREUS of Sweden
Måleriskt fint!
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös