Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Album cover "imperial bedroom" : http://2.bp.blogspot.com/-lphR8Z_SQd0/TeCTB91040I/AAAAAAAAACc/luhAkdA659Y/s1600/ib_rhino.jpg


Målning 83 : Costello, Picasso & Octopussy

 

(...räknas också som Ackord nr sjuttioelva)

 

 

 

 


från den rosagula sidan

blåser piccolo-ormtjusaren sitt soluppgnister

anspelande på Picassos trio



mot den blåsvarta sidan

där fasansfullt bekväm

bläckfisken hör på helt andra koordinater






i de sju skötenas stad

en bra bit under kullerstenarna

har Costello låtit uppföra sitt bitterljuvaste kastell



attraherar drottningen att öppna

sin åttonde fitta på glänt

till septembers sista paradis






mellan djävulen och alla lammen

försiggår ett allvarligt kuddkrig

i vems sovrum?



en kritisk pianist

gråter tills penslarna sätter punkt

och tiden har glasats in igen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-22 00:33



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
via wikipedia: "The cover painting, titled "Snakecharmer & Reclining Octopus"[4] by Barney Bubbles (but credited to "Sal Forlenza") is a pastiche of "Three Musicians" by Pablo Picasso, and letters on the zipper-like creatures in the upper right spell "PABLO SI""
2013-09-24

  Minkki VIP
du är rolig med dina bilder och fantasterier och freudianska fröjder - bläckfisken hittar jag inte i bilden, det ser nog mer ut som ormar (spermier?, kondomer?) som hänger på tork :)
2013-09-24

  cilax VIP
snyggt. Fittan kom överraskande. Gillar Costello (och hans hustru)
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP