Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fin slipar själen


Min själs kant stötta hörn
binder en väv

själens styrka andas nu
fritt

I min själs boning fann jag
till slut försoning

Upprörda tankar som
stal min kraft och som
tömde min själ på allt
den haft

Förtappade själar sök
er till ljuset låt svaghet
o styrka få byta sin plats

När själen nu åter får
glänsa i klädd kärlekens
dräkt

Sitter jag här i förväntan
när själen nu är åter uppväckt..

Rozsi....




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 333 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-22 11:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefint skriver du..
2013-09-22

    ej medlem längre
behaglig läsning för sinnet
2013-09-22

    ej medlem längre
Vacker är din själ.
2013-09-22

    ej medlem längre
Fint skrivet Rozsi!
2013-09-22

  SatansSon VIP
den dräkten klär själen bäst i. kärlekens.
2013-09-22

  aol
bra skrivet, vi bor i själen den är ju odödlig, men det är tror jag tanke handling som dyker upp i hjärnan som gör oron,
2013-09-22

  Lars Hedlin
En mycket väl skriven dikt som du förmedlar fint;)
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs