Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka dina tårar


När tårar du fäller över
kärlekens sura karameller

När tårens sälta sakta
börjar smälta rinner bort
o äntligen gör vårt öga
torrt

När livet blir oss styggt
O vi inte klarar av allt
lika snyggt

Jag spiller en tår o ber
om förlåtelse för igår

Med dina ömmande händer
Smeker du bort mina
tårars ränder

I livets hav o stränder
Lägger vi nu varsamt ut
våra utsträckta händer

Torkar bort vår sista
tår för nu får det räcka
för i år... Rozsi...




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 485 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-09-22 16:42



Bookmark and Share


  Densen VIP
Mot nya horisonter;)
2014-01-02

  Samuel_
Du är ju inte lite bra på att skriva!
2013-10-06

    sajo
När tårar runnit
så känns det som
att det tunga försvunnit
Tårar är som
en säkerhetsventil
de finns och kommer
när man kämpat på
och man ej längre så
bra må
Tårar de lättar
verkligen opp
för man känner att till slut finns det ändå hopp


2013-09-27

    Mia Sedvall
Fint skrivet:)
2013-09-23

  stig wikman
GRATTIS ROSZI.

VACKER TEXT.

APPLÅD Å KRAM.
2013-09-23

  stig wikman
GRATTIS ROSZI.

VACKER TEXT.

APPLÅD Å KRAM.
2013-09-23

    Dan Myrbeck
Härligt med BÅDE
rim OCH allitterationer!

Bra!
2013-09-23

  Lars Hedlin
Verkligen bra och känslofylld!
2013-09-23

  den nakna poeten
vackert skrivet men tårar är inget man
bestämer det är något man fäller när det
behövs för känslan i livet blir för stark att
förstå men som vanligt utrycker du dej
otroligt vackert med en otrolig prestackon
som träffar alla känslor och upplevelser
i från ens eget liv så snart får du torka
minna tårar så jag inte kortsluter minna
tangenter bra skrivet Rozsi
2013-09-23

  Heikki Hellman
Du kan! Fina strofer har du diktat,
2013-09-23

  agneta pichler
gud så vackert skrivet..


2013-09-23

  Rise Little One
Den ljusa tiden kommer känns det som...
2013-09-22

    ej medlem längre
Mjuka sensuella och sköna rader...
2013-09-22

    ej medlem längre
Så ödmjuk..
vacker
Bra, hoppfullt slut..
en ny livsgnista på väg ut..?
Tack!
2013-09-22

  aol
vackert skaldat, gillar också flödet,
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs