Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken ligger o ruvar


Likt en höna som ligger
o ruvar

I väntan på att kärleken ska
kläckas

Sitter kärleken fotfarande
i hjärtat eller är den nu mer
hemlös

En frilansare i kärlekens
tecken ber nu ömt om att
få vara mitt täcke

Medans kärleken ligger o
ruvar ligger jag här på mig
o skruvar

En generad tystnad ligger
nu o väntar medans älskogs-
gardinen nu dras för blir jag
nu älskad o djupt förförd...

Rozsi.




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 403 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-22 19:17



Bookmark and Share


  knappen
"En generad tystnad ligger
nu o väntar medans älskogs-
gardinen nu dras för blir jag
nu älskad o djupt förförd... "

:)
2013-10-09

  Lars Hedlin
Yes me like it alot! ;)
2013-09-23

  den nakna poeten
så vackert skriven i stundens hetta av
ovetande i tystnaden försiktig beröring
av händer i mörkret fulla av rädsla och
respekt små försiktiga pussar med en
ökad intensivitet innan man förenas i
en lång evig kyss och man är förlorad
i en evighet allt runt om försviner och
tiden står stilla ljudet av två hjärtan
som rytmiskt avlöser varandra i evig
tango igenom natten förtrollad då leken
blir allvar fyra ögon som glöder och
blänker svetten natten igenom i en
danns som aldrig tar slut någonsin
känslomässigt den natten evigt märkt
under ett täcke den herre lösa har
nu ett hem och en prinsessa då hon
ruvar hanns ägg fulla med sin kärlek
det var en sista önskan i från det förra
livet att återfödas som tupp och bli
älskad av någon som dej bra skrivet
Rozsi fulla av känsla jag känner dina
ord starkt inom mej för din saknad är
min önskan i detta liv Med vänlig
hälsning conny
2013-09-23

  Heikki Hellman
En text full av spänning.
2013-09-23

    ej medlem längre
Oj då...härligt med ett varmt täcke! *L*
2013-09-22

  Palett
Fin skön text !
2013-09-22

  Rise Little One
Målande ord som man blir glad av ...
2013-09-22

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om...och det gör jag!
2013-09-22

  Fem hjärtan VIP
Spännande och sensuell text!
2013-09-22

  Samuel_
Härligt text!
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs