Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utskiljt

 

Avspänningen råder

 

Vakttorn står obemannade

Många sover

 

Som träden grenar sig

sprider sig natten och dagen tillsammans i mitt öga

 

Jag lutar mig inåt

reser i kärlen

valv som omvälver valv

 

Fingrar nuddar mot ryggslutet

och förflyttar sig

som svanars skri över sjö i mörker och bleke

snabbt över bärigheten

rullar in i vassruggar,

för mot stammar, fästen, orörliga hängen

ett utskiljt pulsslag -




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-22 19:59



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Framstod som en meditation första gången... och som något mer erotiskt andra gången... medan tredje gången ingen aning ännu... Närvarande hursomhelst!
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund