Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober 2004

Om jag hade vingar
Skulle jag ha lyft
för länge sen
bara flytt från allt jag känner
för att aldrig vända hem
skulle stannat
långt långt borta
för att slippa vara me`
skulle dölja mina ögon
så att jag inget kunde se




Fri vers av Mette.
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-03-08 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.