Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November 2004

En natt fylld av ångest
Och rinnande tårar
Jag hade tydligt fått känna
Att kärleken sårar

Satte stopp för den känslan
Som länge vart där
En följd utav ord
Till den jag höll kär

All min trygghet försvann
När jag uttala orden
Jag grät som ett barn
Var liten på jorden

Det som kommit så lätt
Försvann lika fort
Det var det svåraste som
Jag nånsin har gjort

En paus behövlig
För att rensa mitt minne
Få lugn i mtt hjärta
Och ro i mitt sinne

När tiden har gått
Vill jag se dig igen
Kyssa dig ömt
Och följa dej hem

Ta till vara på allt
Som jag tror att vi har
Vi får se hur det blir
Det är många dar´ kvar




Fri vers av Mette.
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-03-08 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.