Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etern (del 1)

Santigo Sylva

Hallå
Du behövde pengar
utlåning mellan individer
att klara ekonomiska svårigheter
för att slutligen bryta dödläget
orsaka bankerna,
genom förkastandet av dina programfiler

Credit?...




Fri vers av Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-24 19:52



Bookmark and Share


    faneklockan
who is santiago sylva? haha
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.
Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.