Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbilder av människor jag en gång älskat

Strax innan jag gick till dig
duschade jag bort huden med
sandpapper & blekmedel
tog på mig nån jävla
skyddsmask ur garderoben
och brände bort
fingertopparna
mot spisplattan
det var vad du ville
varje spår av mig
var för mycket och
när jag högg
kuken
gång på gång genom din kropp
kunde jag bara tänka
att snart
är det över

Dom satt där på ngt jävla poetkafe md nån jävla "Barista" som runkade fram kaffe ur sin smutsiga kuk lr nåt fan vet ja, ja e ba den som berättar skiten, o liklukten spred sej allt snabbare men nt 1 jävel slutdae magpumpa sej själva, d ba satt insnörda i varandras fucking inällvor o snart va d ändå över.

Under tiden som
korten lades på bordet
framför mig
kunde jag skymta djävulen, tornet, eremiten
madame Mailis, min mammas, fingrar gled
flottiga över min framtid
tills jag tröttnat
på att veta vadfan
det var folk
hatade med mig
jag försvann
nästan omedelbart
omärkligt

Martin sa nåt skit nån gång,
han hade tydligen sett nån jävla bild
eller nån bild av en tavla
fan det var på internet iaf
verkade hursomhelst jävligt vidrigt alltihop
han sa till mej att shit det här är stort asså
men jag fattar inte den skiten
det var tydligen nåt jävla ansikte av köttfärs
glaserat i sirap, så jävla vidrigt, som om
nån hade brunnit och smält fast och såklart nån dude
som körde kuken i alltihop
och det var tydligen jävligt symboliskt
sa Martin iaf, men fan vet jag
jag blev mest illamående
kan inte sluta tänka på det
tänkte på det när jag
knullade Sofie häromkvällen
hon kom nästan direkt.

Utanför tubstationen sa du till mej att fan d här går nt, lr så e d ba så ja vill minnas dej, du stog där med ditt jävla ansikte som alltid faller i bitar när du pratar med mej nuförtiden & d luktade ur nån jävla kiosk intill d luktade så jävla mkt & du fattar väl att man nt kan ha 1 sånt samtal när d luktar så jävla vidrigt som d gör där & jag blev fan förbannad på dej, men mest på dn där jävla kiosken som nt fattade att dn nt kunde stå där o lukta hursomhelst o ja sa dt till dej o du blev arg & sa att d e precis det du menar men jag fattade inte för såhär hade dt aldrig luktat ur nån jävla kiosk förut så vafan menade du egentligen & ja försökte försvara mej, men d var en massa jävla färger som lade sej ivägen så att munjäveln smälte ihop & d välte alltihop två år som nåt jävla korthus & ja fattade väl också, ja lyssnade ba inte för du va bokstavligt talat den sämsta sägaren av ngt nånsin & sen va d ändå över.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-15 20:11



Bookmark and Share


  cilax VIP
lite pseudointelektuellt, lite trevligt, lite drygt, å lite fitta. Gillar den
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.
Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.