Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etern (del 2)

Jag är en individ,
finansiella experter som kan ge dig
en 1000A, eller
50 miljoner lån
från en hastighet av 2% per år
till alla person
som kan betala

och villkor som du
gör livet lättare.

Alla människor i akut behov kan kontakta mig



santiagosylva0000@gmail.com




Fri vers av Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-24 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.
Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.