Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rönnbär

Alla rönnbär skall falla ur träden
innan flygplanskaparnas brinnande
stålgravar
river upp skylinen.
Det krälar fram sprickor
ur askan och dom hemlösa
samlar på kistlock när
de bofastas murar
faller som klänningstyg
ur dammolnets stadshimmel
det är upp till oss två
nu är det bara vi som kan andas

Vi stirrar ut genom glasluckor
som rökelsebärande munkar
berättar vi Sanning för hundratals
gräshoppor.
Dom sitter i ring, tyst, nästan samlade
bara ljuden från tarotkorten slår
mot bordet

alla krossas mot marmorn.




Fri vers av Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-15 22:21



Bookmark and Share


  cilax VIP
det är något mycket bra med den
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.
Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.