Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och han sa \"Detta är kanske ganska uppenbart..men ja..Jag gillar dig\"


Mina vänner säger vakna upp

Hej!
Kommer du ihåg mig?
Jag är hon som var så fin
Jag är den där tjejen som kom fram till dig i maj
Kommer du ihåg den där rosen du köpte i november?
Den var till mig
Jag är ju hon som du skrev med på msn till fyra
Vi gillade båda Andy Warhol och te
Jag följde dig hem när du var för full för att hitta
Jag vågade aldrig ringa på din dörr när jag var ledsen
Men du tog hem mig till din pappa och kallade mig din flickvän
Jag är ju den där konstiga som hatade kanel och alltid drack mintte
Kommer du ihåg henne?
Eller kommer du bara ihåg den där fjortisen som beter sig som ett svin
för att hon inte kan hantera att du skaffat ny flickvän.




Fri vers av Morning Glory
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-03-08 22:54



Bookmark and Share


    mystikrytmik
Den här är verkligen fin!!!
2006-03-11

  matrjosjka
Mycket vackert och starkt skrivet min kära, den där känslan jag vet kan komma upp till ytan ibland.
2006-03-10

  Saramaria79
detta känns igen..dessa j-la minnen

Kanon text!
2006-03-08

  Smultris
Ibland får man vara ett svin, ibland e det berättigat...

Gillar den här texten vrålmycket...
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Morning Glory