Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grävling ingenting att gräva ner sig i...?

 

 




Såg en grävling igår, mitt på villahusgatan (som lustigt nog bär ett annat djurnamn). Sedan såg jag denna grävling överallt ;-) åtminstone tills efter gryningen. Var den såpass nära stan för att man gräver upp vissa gator där? Inget ovanligt men ändå sällsynt... Grävlingen ska vara lika närsynt som jag, men mest överraskad att den var av liknande dimensioner som en genomsnittlig hund. Har man inget större att oroa sig över, så skapar man det genom att låta mindre farhågor växa... Hur sanna är historierna om ben som grävlingar bitit sig in i...?

Likafullt var jag lugnare än lugn när vi såg världens giftigaste orm bakom glaset i det måndagsöppna museet. Trots att dess fönsterputserska berättade hur ormarna bredvid kunde ringla lika fort som människan springer... Undrar hur länge det är kvar tills grävlingen går i ide - kör den sina sista kalasmåltider nu? För egen del passade jag på att få bytt till vinterdäcken, när likaså cykelpunkan gjort sitt alltmer sällsynta tillslag.

 

 

 

 

 

 




Prosa av TrollTörnTrappan VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-24 23:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hellre än grävling i debatten
än ett vildsvin i rabatten.
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP