Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varelsen

Så närmar jag mig
berusningens sanning
om guldkantad
tillfinnelse

Denna balansgång
mellan upphöjt varande
och bedövning

Mina synapser
är ärrade och slitna
men fungerar än

Dom fungerar än

Och i ett ensamt gapflabb
möter jag sanningen
och hör universums malande

Hon säger: "LEV"

Hon säger: "NJUT"

Hon säger "ÄLSKA"

Detta sofistikerade maskineri
är till för dig

Ta till vara det
låt det komma
välkomna
omfamna

Bada i det
flyt

Slappna av
och somna.




Fri vers (Fri form) av ~UrTjur~
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-25 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~