Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstsonett


när träd och buskar ändrar sina kläder
och ljuset inte längre räcker till
att öppna ögats lilla svartpupill
blir sinnet lika mörkt som höstens väder

folk liknar slitet sprucket gammalt läder
med blicken som en rutten gammal sill
som legat utan is sen i april
regn och blåst röjer runt med sina räder

då stundar kvällar fyllda utav ljus
som värmer och är vackra att se på
tänd hela huset fullt och gärna fler

för snart är mark och tak på varje hus
så vackert vita, det blir ljust ändå
och blickar lever, sura munnar ler





Bunden vers (Sonett) av SpamPippiL VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-26 19:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en vacker höstsonett!
2013-10-03

  KYREUS of Sweden
Gillas!
2013-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga höstrader...gillar...
2013-09-26

  Johan Karlsson
Imponerande smidigt rimmat!
Kiastiskt som är så svårt.
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP