Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med alla upplevelser i skog och mark


Och här är jag....

Jag kunde säga att jag lyssnar till måsars skrik

men då skulle jag ljuga.

Det är inget fel på finkar och kråka

dess ljud kan också duga.

Jag kunde påstå att jag hör havet dåna

Hur vågorna slår in mot strand

men det sker i min tanke bara

för jag bor längre in över land.

I skogen vi vandrar och söker svamp och bär

jag kunde hitta på att vi plockat i mängd.

men inte har vi plockat så mycket

dörren till skogens skafferi tycks vara stängd.

I roslagens famn är det ändå så skönt

att få strosa och uppleva allt i naturen

att hetsa upp sig över brister är inte lönt

Jag känner mig av ynnest buren.




Fri vers (Fri form) av britt-marie VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-25 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP