Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i tiden

Fast i tiden
Fastän tiden tickar på
Solen ändrar färgen i träden
Solsken blir i ett vindslag
till snöstorm
Världen ändrar färg
från alla kritor i lådan
till svart
till vitt
Allting ändras
Utom jag
Fast
Fast i tiden




Fri vers av ~Teodora~
Läst 262 gånger
Publicerad 2013-09-25 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~