Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knasiga funderingar, eller??


Den ständigt återkommande frågan

Jag ville jag vore....
nej jag ville jag KUNDE vara, om jag ville....
ambivalens är en känsla som har många bottnar.
Jag ville jag vore en person som alltid visste vad att göra
då skulle jag nog ofta få kritik och få höra,
vem tror hon att hon är? vems ärenden går hon nu?

Jag ville jag vore.....
nej jag ville jag KUNDE vara om jag ville.....

Skulle vilja kunna förändra mig i en bestämd riktning
men bara tillfälligtvis.
Tillbaka i min trygga invanda roll skulle jag andas ut,
efter en utflykt i tanken, en resa i NÅGOT
något som är svårt att förklara
och omöjligt att förstå.

Jag ville jag vore.....
nej jag ville jag KUNDE vara om jag ville

Vem är jag, här och nu?
Vem är jag sedan?
Vem var jag förut?
Och den ständigt återkommande frågan
VARFÖR??




Fri vers (Fri form) av britt-marie VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2013-09-26 10:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag tanken vindlar
och man svindlar...
Många varför
att undra på...
Vi vet att vi skall gå...
Men aldrig vart...
Jag säger som Du
vi får bara undra på...

2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP