Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
25.09.2013 Onsdag. Längtan i nånting underbart.


Drömmars mål

Med ett blommigt skratt på mina läppars glädjetjut
strövar tankarna
till luftslottens rika gömmor
av ifrågasatta sanningar.

Detta kväljande amatörtyckeri,
som vänder vid tröskeln till livet,
skämmer ut den vänligaste tanken
som vi kan tänka.

I våra luftslotts förverkligande
står motvinden kompakt,
som väggen mot vedermödans gräns.

Låt oss springa runt allt
och omringa välviljan,
som står ut med våra drömmar

i de sista dagarna.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-27 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP