Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El Hierro

 

Det svarta är en ros med rötter
spärrade
som när sig tätt invid en kallnad sten
förgår det svåra vacklande
i vattnet

 

~

 

eldskenet från grottan
ett skynke och ett ansikte
detsamma
handen är öppen
eller tom


~

 

vi har ett fotografi av pinjeskogarna
vi tar fram det och berättar
hur det doftade
vi minns inte hur det doftade
ingen av oss har varit där




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-28 20:46



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Djup
2013-09-28

  träsnidaren
Mycket spännande text, härligt skriven.
Utmanar och fångar mig.
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund