Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ord kan betyda många olika saker. Som till exempel detta!


Fiskar!

 

 

Vad går du där och fiskar efter?

Åh, du har fått en massa fiskar!

Men du ska få dina fiskar varma,

eftersom du alltid fiskar utan lov!!!




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-03 17:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Lekfullt och härligt skaldat
2013-10-13

  Anya VIP
Kul lek med ord. Ler när jag läser.
2013-10-08

  träsnidaren
Lekfulla och härliga ord.
2013-10-05

  Olof Lagerhorn VIP
Till och med jag, här bakom flötet, ser att detta är en bra och underfundig text!
2013-10-04

    Dan Myrbeck
Ingen lär ju bli särskilt överraskad över att ja gillar den här ordlekiga texten!
2013-10-04

  Lars Hedlin
Skoj text med en underton...
2013-10-04

  ULJO
Mycket humor här
2013-10-04

  Palett
Bravo !!
2013-10-03

    Birgersdotter VIP
Klurigt och lekfullt
2013-10-03

    ej medlem längre
Du har kul du med fiskarna!
2013-10-03

  Nina.H
Lekfullt skrivet.. kul med
ordpyssel! Tummen upp!
2013-10-03

    ej medlem längre
Rolig text!
2013-10-03

    ej medlem längre
Det var en rolig text!
2013-10-03

    ej medlem längre
Kul...Du är fyndig, Du!
2013-10-03

    ej medlem längre
Svenskan kan verkligen variera orden, ibland är det ju betoningen som avgör betydelsen.
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP