Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Satisfied

 

 

Alone...                               

 

Alone.....                             

 

Alone........                    

 

No, not alone,                   

not alone...                         

 

YOU!                                    

 

The sun                              

The clouds                          

The sea                               

The stillness                        

 

 

No, not alone...                   

 

YOU!!!                              

  

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-06 10:52



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Det vackra fotot i sig
är värd alla applåder ...
2013-10-16

  anits VIP
Mycket vackert
2013-10-13

  Siggesdotter
En perfekt text till en perfekt bild!
2013-10-07

  ULJO
Så vackert
2013-10-07

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-10-06

  Tino
Fin bild, kul med engelska och trevlig text
2013-10-06

  Olof Lagerhorn VIP
Tät och laddad text som verkar bära på ett hopp? Kanske religiöst?
2013-10-06

    ej medlem längre
Mycket fint å fin bild!
2013-10-06

  Rise Little One
Very nice poem...
2013-10-06

  M M Mannheim VIP
Underbart vackert skaldat!
2013-10-06

  Lars Hedlin
VAckert!
2013-10-06

    ej medlem längre
Together with all of nature, there is a previlegium
2013-10-06

    Lone Wolf
Snyggt...
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP