Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trubaduren


På gator o torg hörs din
vackra stämma även på
håll

Ditt själs öga lyser upp
vägen som nu gör mig
så benägen att gå fram
o lyssna

Du sjunger dig rakt in i
mitt hjärta dina varma
toner väcker människo-
liv

Fattig som rik du troll-
binder din publik

Gamla som unga vill
höra dig sjunga

Abbe med solen i ditt
hjärta vill du för oss
alla berätta

att med kärleken till
musiken bjuder du in
hela publiken... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 279 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-10-01 17:05



Bookmark and Share


  queenia
så sant beskrivet och så vackert...
2013-10-16

  Maj-Lis VIP
Vackert du skriver
2013-10-08

    Dan Myrbeck
Bra!
2013-10-02

  Rise Little One
Blir bara glad av denna text...
2013-10-01

    sajo
När man läser dina ord känner man som att man skulle vilja sjunga denna text så bra rytm har din text.
2013-10-01

    ej medlem längre
jättefint skriver du..
2013-10-01

  Lars Hedlin
Underbar värme du förmedlar med denna fina text! ;)
2013-10-01

  SatansSon VIP
det är nog en bra artist tror jag.
2013-10-01

    ej medlem längre
Vilken fin text!
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs