Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växlingar i naturen



Rasslet, prasslet
i naturen.
Fascinerande att höra
Löven dalar,
naturen håller andan
inför det som ska komma.
Filosoferar, tänker
Lövträden tar av sina sommarkläder,
förundrad ser jag det hända varje höst.
Sommaren dör,
hösten återuppstår,
vi får nu vänta till nästa vår
då börjar det åter spira sakta sakta
snart ska vita böljande drivor
förändra vad vi ser och upplever.
Gömma det som varit sommar
gömma det jag älskar mest i naturen




Fri vers (Fri form) av britt-marie VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2013-10-04 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP