Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från Google.


Detta är din dag!

 

 

Mjuka och varma
och doftar så gott.
En alldeles egen dag 
har den fått.

Vi bjuder på fika,
på kaffe och saft.
Vi njuter av bullen,
den bästa vi haft.

Det räcker inte med en
må ni tro.
Minst tre ska det vara,
men ta det med ro.

En dag om året,
då får vi frossa.
Bältet i byxorna
får vi då lossa.

Kanelbullens dag,
bjud då en vän.
Fasta och snåla
kan du göra sen.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 1185 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-10-04 16:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Härlig hyllning till kanelbullen
som smakar så bra
till en kopp kaffe
2013-10-13

  Linda CH VIP
Härligt skriven!
2013-10-07

  Lars Hedlin
Älskar kanelbullar ;)
2013-10-06

  Rise Little One
Det räcker att bara titta på kanelbullar för mig ;)
2013-10-04

  Angel of love
Hållt mig hela dagen... Men vilken doft utgör.
Smakade av din text istället..

2013-10-04

  Palett
Vilken fin hyllning till bullen !!!
2013-10-04

  Olof Lagerhorn VIP
Ja, kanelbulle och fika; finns bättre sätt att "bli på kanelen", så säg.
2013-10-04

    ej medlem längre
Roliga och härliga hyllningsord till en smaskig bulle!
2013-10-04

    ej medlem längre
God hyllning av en favorit!
2013-10-04

  Nina.H
Mumsig dikt!! Åt upp varje
rad! Gott!
2013-10-04

    ej medlem längre
Snåla får vi göra sen, jag har ätit upp två.
2013-10-04

    ej medlem längre
Kul värre!
2013-10-04

  Marianne Räf
Den var rolig! Fast, jag har köpt
en mjuk pepparkaka,idag, istället!
3 bullar blir för mäktigt för min figur.
2013-10-04

  PPQ
härlig hyllning
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP