Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg

Matar brevlådor med gamla minnen
och duvor med järnpellets
och raden av svarta bilar
låter bli att ta slut

Fyllepiss längs trottoaren
forslar stadens spegelbild till havet,
ut i världen porlar en vers

Vilja vara rostande plåttak
Veta vackert sitta fint
inför gapande spökpublik

Är gräset grönare på andra sidan?
Vilken färg är grönare än grön?




Fri vers av MMo
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-06 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo