Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Veckans bravader


Bravader.

Beblandar skallen med tankar som är ovälkomna
Vi har legat
I love you
Or not

Blev plötsligt skör igen
Vill ge allt men rädd att tappa allt

Oh honey you're beautiful
And you know it




Fri vers av Ivanovitj
Läst 156 gånger
Publicerad 2013-10-07 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett