Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beslutsångest


Beslutsångest

Jag tänker allt
Jag tänker inget

Bryr mig - bryr mig
Inte
Lever- lever inte
Vill ha allt

Vill ha inget

Vill förstå. Slutar med att ens försöka förstå.
Kastar mig in > kastar mig ut!

Sover.
Sover inte

ALLT ÄR BRA
Allt ÄR INTE bra.

Nu får det va nog!

NU är det.




Fri vers av Ivanovitj
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-07 21:14



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Känner igen känslan du förmedlar...
2013-12-03

  lodjuret/seglare VIP
En lekfull och skenbart simpel text om ett allvarligt ämne som så stör i mångas liv.
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett